O čemu razmišljaš?

Nekoliko dana mi se vrte neke misli po glavi…
On je najviše u njima.
Sedim tako i mislim kako se bliži mesečnica. Čoveče ne mogu da objasnim koliko sam srećna sa njim. Čini me srećnom u svakom sekundu u danu. Ne postoji trenutak koji nije umeo da popravi, da me nasmeje, oraspoloži. Da mi da vetar u ledja za većinu stvari koje sam podelila sa njim. Podržava me, iskreno daje savete, sluša me.
Shvatila sam da i ja njega slušam(inače sam van fokusa za većinu stvari)želim da znam svaki trenutak u danu, volim kada na kraju dana ležimo, pričamo i podeli sa mnom šta se desilo na poslu, šta je smislio, misli koje mu se motaju po glavi, ideje… Prosto volim sve što radi. Volim što je tako osećajan, drag, zreo i nasmejan!
Osećam jako veliku povezanost sa njim. Iza svakog osmeha, pogleda krije se ljubav i mnogo ubrzanog pulsa. To je jedna ljubav koja će mesecima samo da jača! Njega želim za ceo život. Njegovo lice želim da gledam uveče kada legnem i ujutru da se probudim. Njegov dodir da osetim u svakom trenutku. Njegov osmeh i pogled da mi daju snagu kada ni sama više nemam. On je postao moj neko i iz dana u dan postaje nešto veliko i veoma važno u mom životu. Osećaj kada mu legnem na grudi, svaki otkucaj njegovog srca koji osetim je moja snaga, osećaj povezanosti. Sve ono što je do tog trenutka bilo problem, nestalo je.

Komentariši